Grappig genoeg is de Australische herder, ook wel bekend als de Aussie, helemaal geen Australisch ras! Deze hond heeft een erfenis uit het westen van de Verenigde Staten. Ondanks hun complete gebrek aan Outback-roots, hebben ze toevallig een zeer gemakkelijke en relaxte persoonlijkheid.

De Australische herder is energiek, liefdevol en een geweldige metgezel voor gezinnen. Hun instinctieve karakter maakt ze tot geweldige herders, of het nu schapen of kinderen zijn, geen klus is te groot! Bovendien zijn het geweldige sporthonden – behendigheid en dokduiken zijn enkele van de evenementen waarin ze gedijen.

De Aussie is gezegend met een prachtige vacht, vaak blue of red merle, wat betekent dat ze bezaaid zijn met kleurvlakken in hun gewoonlijk witte vacht, en een aantal doordringende ogen – soms zelfs mis-matched. Als je een pup van dit prachtige ras hebt geadopteerd, ga je een leven vol avonturen tegemoet! Om nu een naam te vinden die geschikt is voor uw nieuwe Australische herder – hieronder hebben we de meest populaire Australische herder-namen voor vrouwelijke en mannelijke namen, mini-herder- en puppynamen, ironische Australische ideeën, een paar stoere en unieke suggesties opgesomd, en tot slot namen die een aanvulling zijn hun mooie merle vacht!

Vrouwelijke Australische herdershondennamen

Paisley
Klimop
Mila
Maya
Nola
Layla
Cent
Hazel
Mika
Dan een
verstandig
Nova
Bella
Madeliefje
Vogeltje
Dixie

Mannelijke Australische herdershondennamen

Mac
Rotsachtig
Leeuw
Verkenner
Koper
Benji
puree
Odin
Juno
Bodey
Sulley
Streng
Pinto
Dante
Zager
Mijlen
Griffioen
Felix
Harvey

Puppynamen van Australische herder

Natuurlijk zal je Aussie-puppy niet voor altijd een baby zijn, maar hun lieve houding en sprankelende persoonlijkheid zullen laten zien dat je voor altijd jong van hart kunt zijn. Een van deze namen zal zeker met je pup meegroeien en een blijvende indruk maken op iedereen die ze ontmoeten!

Molly
Roscoe
Annie
Pijper
Winnie
Bingo
Fins
Teddy
Wilg
Lucy
Luna
Jasper
Guus
Benji Archie
Ariël
Maggie
Moxie
Cleo
Ellie
Gracie

Australische namen voor uw Australische herder

De Australische herder kreeg zijn Aussie-naamreferentie omdat het leek op een ras dat stamt uit de Outback en dateert uit de 19e eeuw. Het ras zelf is namelijk ontstaan ​​in het westen van de Verenigde Staten! Ondanks het gebrek aan Australisch erfgoed, is het misschien nog steeds een leuk idee om je nieuwe pup een naam te geven die is geïnspireerd op dit intrigerende land.

Bondi
Australiër
Barbie
Melbourne
Jeetje
Irwin
Dingo
Brisbane
Arvo
Joey
Koala
Tazo
Orchy
Dundee
Sydney
Mandu
Kiwi
Tillie
Perth
Ozzie

Mini Australische herdershondennamen

De Mini Australische herder is een apart ras op zich dat dezelfde kenmerken, persoonlijkheid en vachtkleuren deelt, alleen zijn ze mini! Met dezelfde vrolijke en energieke eigenschappen zijn deze kleine pups geweldig voor iemand die misschien niet de ruimte heeft om een ​​grote hond te huisvesten!

Pinda
Chip
Toetsen
taai
Gans
Basilicum
Romeo
Josie
eland
Flick
Boon
Kleintjes
Watson
Karma
Ella
Gigi
Pino
Robijn
Alfie
Maisy
Reese
Odie
Mabel

Badass Australische herdershondennamen

De Australische herder staat bekend om zijn opgewekte en opgewekte houding, dus waarom een ​​stoere naam kiezen? Welnu, Australische herders zijn vastberaden en gemotiveerd. Ze zijn competitieve herders- en sporthonden en blinken echt uit in elke activiteit waar ze hun zinnen op zetten. Eerlijk gezegd wordt je niet meer badass dan dat!

Brutus
Axel
Xena
Electra
Gevaar
Rebel
schutter
Tonka
Zeus
Vixen
sergeant
Gamora
vuur
Joplin
Harlow
Diesel
Stroom
nitro
Adder
Jinx
Tank
munitie
botten

Blue Merle & Red Merle Australische herdershondennamen

Veel voorkomende vachtkleuren bij dit ras zijn het prachtige gemêleerde patroon in blauw of rood of een verbluffende combinatie van beide. Combineer dit hondje met een set opvallende lichtblauwe ogen en je hebt een show-stoppende pup!

Komeet
Ashton
Kers
kiezelstenen
Giada
Mistig
Esme
Dottie
Stormloop
Vos
Krakeling
Kosmo
blauw
Merle
Stoffig
Opaal
Heerlijkheid
Gember
Plek
Peper
Afina

Unieke Australische herdershondennamen

Als het gaat om het benoemen van een pup, is één maat voor iedereen misschien niet de ideale optie voor iedereen. Je Aussie is een echte persoon en naam, dus in tegenstelling tot alle andere pups die je hebt ontmoet, is dit misschien de perfecte match voor je kleine schoonheid!

Avalon
Orion
sumo
Jobie
Fletcher
Dino
Mayo
Xander
Sepia
Omber
Ursa
Puck
Lars
Vanta

De juiste naam vinden voor uw Australische herder

Het adopteren van een nieuwe puppy is enorm spannend en het kiezen van een naam voor een Australische herder zou een leuke toevoeging aan het proces moeten zijn! Soms is deze stap overweldigend omdat de opties eindeloos lijken. Hier hebben we een paar tips die u zeker zullen helpen uw zoekopdracht te verfijnen. Namen die eindigen op klinkers zijn gemakkelijker voor honden om te leren. Namen als Lucky, Fido en Bella hebben om meer dan één reden hun naam bovenaan de populaire lijst gekregen. Honden kunnen frequentiebereiken onderscheiden die hoger (en beter) zijn dan wij (heb je wel eens van het hondenfluitje gehoord?), Dus het hebben van het einde van de klinker voegt een intonatie toe die het heel gemakkelijk maakt om te horen en te begrijpen voor je pup. Dat wil niet zeggen dat het de enige manier is, maar het zal je puppy een beetje een voorsprong geven in zijn puppytraining.

Namen van één tot twee lettergrepen zijn gemakkelijker uit te spreken. Echt lange namen zijn lastig, vooral tijdens de training, dus houd daar rekening mee als je er een vindt die je leuk vindt. Een beetje “Koningin Elizabeth de 3e” is misschien de passende naam voor je koninklijke pup, maar als je dat als haar eigennaam gebruikt en haar Lizzie noemt, zal dit jou en haar waarschijnlijk veel beter van pas komen. Vermijd beledigende of negatief geconnecteerde woorden voor namen . Zou u het prettig vinden om uw dierenarts of uw buurman de naam van uw hond te vertellen? Hoe zit het met het roepen van de naam van uw hond in het hondenpark. Zelfs woorden die misschien grappig zijn kunnen een beetje aan de lastige kant zijn voor een goede naam voor je huisdier. Laat die achter voor de schattige bijnamen en kies iets dat je met trots kunt delen, zodat je pup het ook met trots kan dragen.

Doe je best om namen te vermijden die verward kunnen worden met commando’s. Stel je voor dat je kleine puppy leert “zitten” of “blijven”, maar hun naam is “Kit” of “Ray”. Hoewel de namen schattig zijn en we niet zeggen dat je ze niet kunt kiezen, moet je er rekening mee houden dat het in het begin wat lastiger zal zijn om de commando’s te leren die op elkaar lijken, dus heb wat meer geduld als je op de naam. Met deze tips zul je zeker een naam van de Australische herder vinden die je absoluut zal aanbidden. Als echter geen van deze suggesties u aansprak, neem dan een kijkje op een van onze andere sites die hieronder zijn gelinkt: